EHBO opleidingen


EHBO opleidingen

Het verzorgen van EHBO opleidingen behoort ook tot onze dienstverlening. Deze opleidingen zijn de standaard opleidingen voor het basis diploma Eerste Hulp conform de laatste richtlijnen van het Oranje Kruis. Aan de standaard opleiding zit ook een examen vast afgenomen door examinatoren van het Oranje Kruis. Hier is echter wel een minimum deelname van 5 cursisten per training aan verbonden.

Maar BHVCoach zou BHVCoach niet zijn als we hier ook een stuk maatwerk in kunnen leveren. Heeft u behoefte aan een verkorte opleiding of EHBO toegespitst op uw eigen situatie of EHBO maar dan alleen bepaalde practische vaardigheden ? Ook daar maken wij een training voor, op maat.

EHBO herhalingen

EHBO herhalingen, uiteraard behoren ze ook tot onze dienstverlening.

Maar BHVCoach zou BHVCoach niet zijn als we hier ook een stuk maatwerk in kunnen leveren. Heeft u behoefte aan EHBO herhaling toegespitst op uw eigen situatie of EHBO maar dan bepaalde practische vaardigheden ? Ook daar maken wij een herhalingstraining voor, op maat.
Laat uw EHBO-ers eens verrassen met een niet-standaard EHBO herhaling.

EHBO aan kinderen

Naast de standaard opleidingen voor het basis diploma Eerste Hulp bieden wij ook de opleiding Eerste Hulp aan Kinderen aan. Conform het Oranje Kruis.

De opleiding Eerste Hulp aan kinderen kan zowel als aanvulling op het bestaande EHBO diploma gegeven worden maar is ook ’los’ te volgen. In het geval dat de opleiding ’los’ gevolgd wordt krijgt u een certificaat enkel en alleen voor de opleiding Eerste Hulp aan kinderen. Dit certificaat staat NIET gelijk aan het officiële diploma van het Oranje Kruis.

Wat te doen als een kind warme soep over zich heen heeft gekregen of van een giftige plant heeft gegeten ? Als er kleine wondjes aan de vingers zijn of met een voetje tussen de spaken van de fiets heeft gezeten ?

Dit en nog veel meer komt aan bod in de EHBO aan kinderen training.

Tevens voor kleine groepen, gastouders, oppasouders, kinderopvang e.d.