Onderscheidend vermogen

Hoe brengen BHV-ers (incl. EHBO-ers) het geleerde nu in praktijk bij hun eigen organisatie. Hoe gaat de organisatie er zelf mee om ? Hoe functioneert uw eigen BHV organisatie nu in de praktijk ? BHV coach maakt dit middels oefeningen inzichtelijk, geeft advies en gaat verder waar de opleiders stoppen.

BHV coach onderscheidt zich door zich te concentreren op uw organisatie en vanuit die invalshoek naar de BHV organisatie te kijken. Met het sturen van uw medewerkers naar een BHV-opleiding bent u er niet, BHV coach helpt met de vertaalslag van opleiding naar praktijk.
Wij leveren geen standaard programma’s op het gebied van opleidingen uitgezonderd de basis opleiding EHBO. Elke training wordt specifiek naar de wensen van de klant ingericht en vormgegeven. Onze trainingen en oefeningen zitten als een maatpak en worden ook op uw eigen locatie gegeven.
Door gebruik maken van realistische, inhouse oefeningen maakt BHV coach inzichtelijk waar de verbeterpunten zitten met betrekking tot BHV organisatie. Deze oefeningen passen we aan het type organisatie aan en de mogelijke calamiteiten die zich kunnen voordoen. Elke organisatie heeft zijn eigen aanpak en eigen stukje maatwerk.

Standaard komen wij naar uw eigen locatie waardoor u reistijd van u en uw medewerkers uitspaart maar ook in uw eigen werkomgeving kunt trainen en tot inzichten kunt komen. Onze kracht zit hem juist in de niet-standaard trainingssituaties. Wilt u trainen aansluitend op werktijden, in werktijden of juist buiten de werktijden ? Wilt u trainen in de avonduren, het kan allemaal !