Oefeningen op locatie

Oefeningen op locatie zijn ideaal om uw BHV organisatie te testen. Laten we eerlijk zijn, een dagje herhalen is in praktijk niet voldoende om de BHV-ers optimaal gebruik te laten maken van hun kennis en ook hun vaardigheden bij te houden.
Wij organiseren daarom oefeningen bij u in huis, die uiteraard op maat gemaakt zijn op uw organisatie.
De oefeningen zijn geen vervanging van de jaarlijkse herhaling maar een aanvulling daarop en zeer nuttig. Korte, maandelijkse of twee-maandelijkse oefeningen zijn een uitstekend middel voor uw BHV-ers.!

We gaan hierbij praktijkgericht te werk, de BHV-ers krijgen een scenario of meerdere scenario’s voorgeschoteld die zij tot een goed einde moeten brengen.
Uiteraard wordt de oefening nabesproken met de betrokkenen zodat er leerpunten ontstaan. We merken in praktijk dat onze georganiseerde oefeningen erg nuttig zijn. Heel vaak denken bedrijven, ‘dat doen we zelf wel even’. Helaas moeten wij dan constateren dat er verkeerde dingen geoefend worden, zaken die ook niet realistisch zijn waardoor de gehele oefening zijn doel mist en dat is jammer. Als u BHV Coach inhuurt hiervoor heeft u daar geen omkijken naar, wij nemen de gehele regie van de oefening in handen.